Welkom bij Topscore Media. Hier vindt u alles over DVD, VIDEO, Drukwerk en Internet zaken!

 

Authoring:

DVD is de grootste en meest veelzijdige digitale drager van dit moment. De mogelijkheid om hoge kwaliteit video, met bijvoorbeeld meerdere sporen audio (verschillende talen) te bekijken, ondertiteling te kiezen, koppelingen te maken naar het internet. Het zijn allemaal features die we op DVD's vinden. Het maken van zo'n DVD productie/presentatie heet Authoren.

Authoring kunnen we zien als het aan elkaar koppelen en programmeren van assets (onderdelen) bestaande uit: hoge kwaliteit video (mpeg 2), audio (pcm, wav of layer2), ondertiteling, menu graphics, chapterbuttons, subpictures, picture galleries, animaties en internetlinks.
Om ervoor te zorgen dat alle informatie die op de DVD komt makkelijk en overzichtelijk door de gebruiker op te vragen is moet goed nagedacht worden over de structuur van alle assets. Meestal gebeurt dit via een flowchart die met de klant door genomen wordt om duidelijk af te stemmen welke interactiviteit tussen gebruiker en product moet plaats vinden.

Wij bieden de mogelijkheid om naast DVD5 4,7 Gigabyte ook dubbellaags DVD9 8,5 Gig. en dubbelzijdig DVD10 9,4 Gig. te authoren.

Onze mensen denken altijd met U mee en geven advies daar waar nodig, om te zorgen dat uw boodschap goed en duidelijk word vertaalt naar de gebruiker.

Neemt u contact met ons op voor de prijzen.